El Vi fa sang (segona edició)
Dates: 8, 9 i 10 d’abril de 2016
Primer dia, divendres 8 d’abril
19,19 h, Inauguració del Festival. Presentacions de llibres.Taula Rodona
21,21 h, Sopar d’organitzadors, còmplices, convidats.
Obert a tothom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca de Barberà
23,23 h, Al mateix lloc del sopar, concert de jazz.
Segon dia, dissabte 9 d’abril
10,10 h. Taula Rodona
Tast de vins DO Conca
12,12 h. Taula rodona
Dinar criminal (obert a tothom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)
18,18 h, Presentacions de llibres. Tast de vins.
Sopar de Sang i fetge (obert a tohom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)
22,22 h, Gran Gala
Tercer dia, diumenge 10 d’abril
11,11 h. Taula rodona
13,13 h. Presentacions de llibres. Tast de vins
Dinar criminal (obert a tohom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)
************