El Vi fa sang (segona edició)
Dates: 8, 9 i 10 d’abril de 2016

Primer dia, divendres 8 d’abril
19,19 h, Inauguració del Festival. Presentacions de llibres.Taula Rodona

21,21 h, Sopar d’organitzadors, còmplices, convidats.
Obert a tothom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca de Barberà

23,23 h, Al mateix lloc del sopar, concert de jazz.

Segon dia, dissabte 9 d’abril
10,10 h. Taula Rodona
Tast de vins DO Conca

12,12 h. Taula rodona
Dinar criminal (obert a tothom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)

18,18 h, Presentacions de llibres. Tast de vins.

Sopar de Sang i fetge (obert a tohom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)

22,22 h, Gran Gala

Tercer dia, diumenge 10 d’abril
11,11 h. Taula rodona

13,13 h. Presentacions de llibres. Tast de vins

Dinar criminal (obert a tohom amb reserva prèvia. Maridatge amb vins DO Conca)

************