EL VI FA SANG compta amb el suport de la DO Conca de Barberà, i per tant, de tots els seus cellers i els seus vins formen part del Festival.

CELLERS ON ES FAN ACTES DEL FESTIVAL EL VI FA SANG

16802676839_b092d99a0d_z
Celler Rendé i Masdéu a l’Espluga de Francolí. Fotografia: Pep Torres

CELLER RENDÉ I MASDÉU

El caràcter dels vins Rendé Masdéu té les seves arrels en els coneixements i la vocació sedimentats per una tradició familiar de més de tres segles. L’avi Josep Mª Rendé i Ventosa, anomenat “apòstol de la pagesia”, va ser capdavanter en el redreçament de l’agricultura de la vinya i el vi a tot el país, el primer quart del segle XX, després de la plaga de la fil•loxera. Avui, Mariona Rendé i Jordi Roig amb el guiatge tècnic del reconegut enòleg i germà seu Guillem Roig, cultivem el raïm i elaborem i criem els nostres vins, amb passió per la terra i exigència en la distinció del nostre producte. Hi ha una fita ben clara: expressar el potencial de la Conca de Barberà per oferir plaer als vostres sentits.

MARIONA RENDÉ CIVIT
Avinguda de Catalunya, 44
43440 L’Espluga de Francolí
(Conca de barberà – Tarragona)
Tel: 977 871 361 – Mòbil: 609 245 772
celler@rendemasdeu.cat
www.rendemasdeu.cat

16823288630_400698b63e_z
Celler Vidbertus a l’Espluga de Francolí. Fotografia: Pep Torres

CELLER VIDBERTUS

El Celler Vidbertus va néixer l’any 2009 a l’Espluga de Francolí en l’entorn d’un antic celler i del viver de celleristes de la Conca de Barberà. És un celler d’innovació, sostenibilitat i feina ben feta. Treballa amb màxima harmonia amb el medi ambient i pocs tractaments a la vinya, sempre buscant la prevenció i el màxim respecte, només utilitzant, quan és necessari,productes naturals, catalogats com ecològics.

ALBERT ROVIRA SANCHEZ
C. Anselm Clavé, 13
43440 L’Espluga de Francolí
(Conca de barberà – Tarragona)
Tel: 626 330 511
comercial@vidbertus.com
www.vidbertus.com

17010699705_07a7c30129_z
Celler de l’Espluga de Francolí. Fotografia: Pep Torres

CELLER DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

El de l’Espluga de Francolí va ser el primer celler cooperatiu encarregat a un arquitecte de prestigi. Pere Domènech i Roura, fill de Lluís Domènech i Montaner, va iniciar la construcció dels “cellers d’autor” o “cellers de rics” amb la projecció i la direcció de les obres. Al celler de l’Espluga també hi va treballar, posteriorment, Cèsar Martinell. El primer celler cooperatiu modernista de Catalunya i de tot l’Estat es va aixecar l’any 1913; actualment, aquest espai pioner del cooperativisme més artístic i innovador acull les instal·lacions del Museu del Vi.

Anuncis